Coş de cumpărături

0 produs(e) - 0 RON

Instalari centrale telefonice

SistemeTelefonice.ro  ofera pachetul complet privind  achizitia si punerea in functiune a sistemului de comunicatii ce va deservi afacerea ta.

Implementam solutii de telefonie clasica: centrale telefonice pentru birouri mici si resedinte, platforme de capacitate medie/mare, centrale telefonice wireless sau telefonie VoIP (Voice Over IP).  
Telefonia Voice over IP permite comunicatii la distanta si este ideala pentru companii avand mai multe sedii. Acestea pot efectua convorbiri intre sedii, fara costuri suplimentare, utilizand conexiunea la internet deja existenta. Se pot conecta intre ele centrale telefonice sau se pot instala direct terminale Voice over IP.

Realizam retele structurate cu configuratii flexibile in functie de necesitatile fiecarui spatiu: birouri, cladiri, hale de productie.
Pentru cei care nu doresc sa aloce un buget pentru cablarea retelei de telefonie de interior sau locatia nu permite executarea traseelor de cabluri, centralele telefonice wireless indeplinesc perfect aceste cerinte.

 Centrala telefonica se poate integra cu sisteme de conferinta, voicemail (mesagerie vocala), Call Recording (inregistrarea convorbirilor), Call Center sau aplicatii software: Customer Relationship Management, operatoare PC, monitorizare convorbiri telefonice.

De la sistemetelefonice.ro cumperi echipamentele dar si valoarea adaugata de catre echipa noastra: consultanta privind achizitia, instalare si programare centrale telefonice, training privind utilizarea, service garantie si postgarantie.